Rijksmonument in een modern jasje

In dit gerenoveerde rijksmonument ligt een prachtige keramische houtlook tegel. Zelden zagen we een tegel die zo’n realistische tekening heeft.  Naast de tekening, zorgen ook de afwerking en formaat voor een prachtig geheel.

Ondanks dat het pand gemoderniseerd is, zorgt deze vloer ervoor dat het authentieke karakter behouden blijft. Heel gaaf om te zien dat één element het oude en nieuwe zo kan doen samensmelten.

Het uiterlijk is eigenlijk ook meteen het enige wat overeenkomt met een echte houten vloer omdat de keramische vloer de warmte optimaal geleidt. Ook houdt een keramische vloer de warmte langer vast. Een echte houten vloer isoleert juist waardoor de vloerverwarming dus niet optimaal benut wordt en als klap op de vuurpijl is het onderhoud van de tegelvloer ook nog eens veel makkelijker. Meer hierover lees je hier.

Op de foto is het formaat 24×151 cm te zien. Naast dit formaat zijn er nog een aantal andere formaten en kleuren leverbaar. Kijk hier voor meer informatie over deze schitterende vloer. 

Ontvang een persoonlijke aanbieding!