Sfeervolle kantoren met keramisch parket

Keramisch parket is uitstekend te gebruiken om je kantoorruimten aan te kleden. Het geeft je kantoor een professionele, moderne en warme uitstraling. Bovendien is keramisch parket zeer slijtvast en onderhoudsarm. Een duurzame oplossing dus voor ruimten die dagelijks intensief worden gebruikt en belopen.

De warm grijze tegels in formaat 22×85 cm zijn in deze kantoorruimten in visgraat gelegd. Het leggen van de tegels in visgraat geeft het geheel een speels effect.

Uiteraard is keramisch parket in verschillende kleuren verkrijgbaar, van natuurlijke houttinten tot zwart of wit en in diverse formaten.

Keramisch parket is ook uitstekend te combineren met vloerverwarming. Benieuwd naar de voordelen van vloerverwarming [link], lees dan ook eens ons blog over dit onderwerp.

Vrijblijvend advies inwinnen voor de vloeren in jouw kantoor? Onze adviseurs maken graag een afspraak met je.

U kunt een selectie van ons assortiment alvast online bekijken, maar wij raden u ook zeker aan om langs te komen in onze showroom. Hier hebben wij divers keramisch parket groots op de vloer gepresenteerd, compleet met een smalle en bijpassende voeg. Zó krijgt u pas écht een goed beeld van wat past in uw kantoor.

Ontvang een persoonlijke aanbieding!