Duurzaam & robuuste Belgische hardsteenlook

Wat een plaatje, deze Belgische harsteenlook tegelvloer! In deze woning gerealiseerd in wildverband met de afmeting 60×90 cm. In deze woning ligt dan ook het beste van beide werelden: wél de uitstraling en sfeer van echt natuursteen, niet het onderhoud van echt natuursteen.

Dat deze tegel nauwelijks van echt natuursteen is te onderscheiden, zie je terug in de foto’s waarbij het licht op de tegels valt. De grijze tegel geeft dan een prachtig warme gloed en maakt het geheel gezellig en huiselijk.

Met de huidige print-technieken is het mogelijk om tegels te maken met bijzonder veel variatie. Dat zie je in deze vloer duidelijk terug. Elke tegel is net even anders en heeft de structuur van natuursteen in zich. Waar natuursteen sneller krassen en vlekken geeft, is een keramische tegel dubbelhard gebakken op hoge temperaturen, waardoor het zeer robuust is en niet snel krassen geeft. Ook zijn keramische tegels niet waterdoorlatend, waardoor vlekken niet in de tegel zelf kunnen trekken maar op het oppervlak van de tegel blijven liggen en zodoende gemakkelijk te verwijderen zijn. De randen van de tegel zijn verouderd om de natuursteenlook extra te benadrukken. Deze Belgische hardsteenlook tegels zijn ook verkrijgbaar in de formaten 60×60 cm en 30×60 cm.

Wil je onze collectie natuursteenlook tegels komen bekijken? In de showroom hebben we een behoorlijk aantal keramisch natuursteen vloeren opgenomen, juist omdat we zo geloven in de kracht van deze producten. Kom dus vooral eens een keer langs en overtuig jezelf.

Eerst online nog wat meer inspiratie opdoen? Bekijk hier onze collectie Keramisch Natuursteen

Ontvang een persoonlijke aanbieding!