Landelijk en bourgondisch met een vleugje glamour

Dit project was met recht een uitdaging voor ons allemaal. Wat was dit ontzettend gaaf om hieraan mee te mogen werken. Van zwembadranden tot led verlichting onder een opstapje en vooral lekker out of the box denken.

Benedenverdieping

Bij binnenkomst zien we in de hal een mooie visgraat vloer van waaltjes met nog een mooi accent in de rand. De waaltjes zijn dikker dan alle andere tegels en daardoor moest alles nauwkeurig op elkaar afgestemd worden. De dekvloer moest daarom dus lager komen dan de rest van de woning. Op de foto kan je het resultaat zien en dat de vloeren exact op elkaar aansluiten.

In de rest van de benedenverdieping ligt een prachtige Belgisch hardsteen look tegel. Een mooie tegel met een getrommelde rand, hierdoor krijgt de woning een mooie landelijke uitstraling.

Serre

In de serre zien we een prachtige patroonvloer.  Deze is gelegd met handgemaakte Portugese cementtegels. Een echte eyecatcher in deze woning die wij niet snel zullen vergeten. Elke tegel is vooraf ingetekend en uitgeteld om zo het patroon zo mooi mogelijk uit te laten komen naar wens van de klant.

Badkamer

De badkamer heeft met zijn hoogglans tegels, prachtige mozaïek en ledverlichting een mooie luxe glamouruitstraling. Wat een origineel idee van de klant om op die manier verlichting aan te brengen rondom het bad.

Zwembad

Als laatste het zwembad. Dit was onze grootste uitdaging van dit hele project. Iets wat we nog nooit eerder hadden gedaan, maar met behulp van de juiste vakmannen en adviseurs, zijn wij trots op het resultaat. De klant koos voor een mooie natuursteen look tegel. Deze tegel is perfect geschikt voor natte ruimtes omdat hij wat stroef aanvoelt. Grappig feitje: het laatste stukje plint is zwemmend aangebracht. Het zwembad moest al worden gevuld, maar we waren nog niet helemaal klaar. Gelukkig deed de tegelzetter niet moeilijk en ging hij graag de uitdaging aan.

Onderhoud

Het realiseren van dit project was een uitdaging, maar het onderhoud daarentegen is appeltje eitje. Meer hierover lees je hier.

Ontvang een persoonlijke aanbieding!