Tegels Urk
Tegels Urk

Tegels Urk

U woont op Urk en bent op zoek naar tegels? Zoek niet verder en kom naar TegelExpert op Urk!

Showroom

De showroom van TegelExpert staat gewoon in uw eigen Urk, veel makkelijker kan het niet zou je denken en zo is het ook. De showroom is ruim opgezet. U wilt geen batterij aan presentatie-kasten hoeven doorbladeren, wij ook niet. We hebben het daarom simpel en super overzichtelijk gehouden. Bijna 90% van ons assortiment is gepresenteerd op de vloer, zoals het hoort! Mooie, grote vloervlakken van de vloer van uw dromen. U hoeft alleen nog maar te kiezen.

TegelExpert Tip: Neem een plattegrond mee als u onze showroom bezoekt.

Groot assortiment

Bij TegelExpert slaagt u voor alle soorten tegels. TegelExpert biedt u naast het grote assortiment vloertegels ook wandtegels voor de badkamer, het toilet en achter het aanrecht. Voor keramisch parket, cementtegels en buitenvloertegels bent u ook helemaal aan het juiste adres.

Vloertegels

Vloertegels komen in allerlei soorten en maten, we hebben ze natuurlijk allemaal! Van de kleine 20×20 tegels tot het geweldige formaat 120×120 cm maar natuurlijk ook de meest verkochte afmeting 60×60 en 80 x 80 cm.

TegelExpert Tip: Kies een grote tegel, dit oogt rustig en laat de ruimte groter lijken.

Wandtegels

Wandtegels nodig voor het toilet of de badkamer? Ook daarvoor gaat u naar TegelExpert. We bieden een up-to-date assortiment wandtegels met voor ieder wat wils. Natuurlijk hebben we ook dat ene keukentegeltje dat zo mooi bij uw aanrecht past.

Keramisch Parket

Keramisch parket, ook wel houtlook tegels genoemd, is een ontzettend belangrijk onderdeel van ons assortiment. Met 10 jaar ervaring mogen we onszelf met recht naast TegelExpert ook KeramischParketExpert noemen. In de showroom tonen we meer dan 100 soorten keramisch parket in alle kleuren, maten en legpatronen.

Cementtegels

Voor onze collectie cementtegels van Castelo hebben we een prachtige presentatie gemaakt. Zo krijgt u een goede indruk van de sfeer die deze vloeren met zich meebrengen. De cementtegels hebben een afmeting van 20×20 cm en zijn leverbaar in tientallen kleur- en patrooncombinaties. Zo is iedere vloer uniek, leuk toch?

TegelExpert Tip: Cementtegels doen het goed als sfeermaker in de keuken of hal.

Buitentegels

U zoekt nieuwe tegels voor het terras in de achtertuin? Sinds een paar jaar is daar een geweldig product voor op de markt: keramische buitenvloertegels. Geen gezeur meer met groene aanslag, verkleuring van de steen, krassen en/of slijtage. Keramische terrastegels zijn veelal verkrijgbaar in de maat 60×60 en 80×80 cm en natuurlijk is er een ruime keuze uit verschillende kleuren. Zo zijn er tuintegels die de uitstraling hebben van echt natuursteen, een beton- of houtlook hebben.

Natuursteen wandbekleding

Met StonePanels of Steenfineer natuursteen wandbekleding maakt u van die saaie muur opeens een prachtige eyecatcher. Het laat zich redelijk eenvoudig aanbrengen. In onze winkel hebben we diverse soorten en kleuren gepresenteerd.

TegelExpert Tip: StonePanels en Steenfineer zijn bij uitstek geschikt als eyecatcher.

Tegellijm en voegmiddelen

U bent geslaagd voor de tegels en wilt deze zelf plaatsen of heeft daar al een tegelzetter voor? TegelExpert biedt u naast de tegels ook het complete aanbod in verwerkingsmaterialen. Tegellijm die geschikt is voor vloerverwarming, pastalijm voor grootformaat wandtegels, voegen in verschillende kleuren zodat er altijd een matchende voeg is. Ook de tegelstrips hebben we staan, kortom alles voor de DoeHetZelver en de professionele tegelzetter hebben we in huis.

TegelExpert Totaalconcept

Liever één aanspreekpunt, één garantie adres? Dan is er voor u het TegelExpert Totaalconcept. We bieden u een stukje ontzorging aan en nemen de touwtjes in handen. U heeft alleen te maken met uw contactpersoon bij TegelExpert en wij regelen de rest. Sloopwerkzaamheden, vloerverwarming, een nieuwe cement-dekvloer, het leveren van de tegels en materialen en natuurlijk het plaatsen van uw droomvloer. Het gehele traject wordt aangestuurd door TegelExpert, uiteraard gaat alles in samenspraak met u en… afspraak is afspraak.

5 Jaar garantie

Omdat we geloven in onze producten, de mensen en materialen waar we mee werken, bieden we maarliefst 5 jaar garantie op ons tegelwerk. Garantie op vloerverwarming gaat nog een stuk verder. Zo heeft u de zekerheid van een prachtige vloer waar u nog vele jaren van mag genieten.

Online tegels bestellen vanuit Urk

Ondanks dat we in Urk zijn gevestigd en het voor u om de hoek is bieden we ook de mogelijkheid om de tegels via onze offerte aanvraag service of per mail te bestellen.

Onze klanten vertellen trots

Wij zochten een wandtegel die snel leverbaar was. TegelExpert leverde onze badkamertegels nog dezelfde week.

Tijdens ons bezoek aan de showroom werden we vriendelijk geholpen.

De tegelzetter van TegelExpert verstaat zijn vak. Onze vloertegels liggen er superstrak in!

Wat een genot! Nu we vloerverwarming hebben willen we niet meer zonder.