Veelzijdig met natuursteenlook tegels

Neem een kijkje door dit pand om te zien hoe verrassend deze duurzame natuursteenlook tegels zijn verwerkt en gecombineerd in nagenoeg alle ruimten, van kantine tot toiletgroepen en kantoren tot terras.

De basis van de tegels op de vloeren is een zandgrijze tint in het tegelformaat 80×80 cm. Dit grotere formaat tegel komt prachtig tot zijn recht in elke ruimte. Voor de wand is een 30×60 cm formaat tegel gebruikt. Om hier en daar accenten te leggen is gevarieerd met tegelkleuren.

Doordat het terras ook is uitgevoerd met een keramisch terrastegel in dezelfde stijl is een mooie doorloop van binnen naar buiten gecreëerd. Voor advies over het betrekken van je terras bij je woning of pand kan je onze blog met terras tips lezen. [link naar blog terrastegels]

Natuursteenlook tegels zijn in verschillende kleuren en formaten verkrijgbaar.

Vrijblijvend advies inwinnen voor de vloeren in jouw kantoor? Onze adviseurs maken graag een afspraak met je.

In de showroom hebben we een behoorlijk aantal keramisch natuursteen vloeren opgenomen, juist omdat we zo geloven in de kracht van deze producten. Keramisch natuursteen kent namelijk vele voordelen! Kom dus vooral eens een keer langs en overtuig jezelf.

Eerst online nog wat meer inspiratie opdoen? Bekijk hier onze collectie Keramisch Natuursteen

Ontvang een persoonlijke aanbieding!