Stoere betonlook met rustieke visgraat

In deze woning mochten wij 2 verschillende vloeren toepassen. In het eerste deel van de woning hebben wij een stoere robuuste betonlook vloer gelegd. Het is een donker grijze tegel met een lichte tekening. Oftewel een mooie tegel die zorgt voor een rustige basis, maar wel meteen een statement maakt voor een industriële sfeer.

Deze keramische betonlook tegel is zoals je op de foto’s kan zien prima toepasbaar in een strakke inrichting en ook met natuurlijke elementen als houten meubels.

In het tweede deel van de woning hebben wij een rustieke keramische houtlook in visgraat motief gelegd. We gebruikten een klein formaat tegel, 15×75 cm zodat het patroon veel terug kwam in de woning. De planken hebben een rustieke doorleefde tekening en dit zorgt ervoor dat de vloer een uitstraling heeft alsof ie er jaren in ligt. Een look die je vaak terug ziet in oude kastelen en kloosters.

Deze klant heeft de vloer toegepast in een strak industrieel interieur en dit contrast staat zo gaaf. Kijk hier voor meer informatie over deze prachtige tegel.

Ontvang een persoonlijke aanbieding!