Authentieke eenvoud

Als we het hebben over een vloer die kan meeveren met diverse interieurstijlen, dan is het deze. Deze prachtige vloer met frans kalksteenlook is zo veelzijdig inzetbaar.

Mede door de eenvoud van de tegel en de subtiele tekening kan deze tegel toegepast worden in meerdere interieurs. Stoer, sober, industrieel, landelijk en zo kan ik nog wel even doorgaan. Vind je deze vloer geweldig, maar zou je hem toch graag iets drukker zien? Bekijk dan vooral ook de andere kleuren van deze serie. Door voor de donkere variant te kiezen, verandert de hele look van de vloer. In ons portfolio staat ook nog een andere kleur van deze serie. Namelijk de Greige

Deze tegel heeft een zeer realistische tekening en als je niet beter wist, dan zou je zeggen dat het echt frans kalksteen was. Gelukkig is deze keramische tegel qua onderhoudt wel een stuk makkelijker dan echt kalksteen. Meer hierover lees je hier.

Op de foto is het formaat 60×90 cm te zien. Naast dit formaat zijn er nog een aantal andere formaten en kleuren leverbaar. Kijk hier voor meer informatie over deze schitterende vloer. 

Ontvang een persoonlijke aanbieding!