Sfeervol keramisch parket in visgraat

‘Wat een prachtige houten vloer!’, is een reactie die deze bewoners vaak krijgen van hun visite. Niet verwonderlijk, want het keramisch parket in deze woning is door de naturel houten tint niet te onderscheiden van echt hout.

Het leggen van de tegels in visgraat geeft het geheel een speels effect. Wil je een stoere uitstraling met visgraat creëren, kies dan voor het formaat 30×120 cm. In dit interieur is gekozen voor een visgraat in formaat 20×120 cm, wat het geheel een elegante uitstraling geeft.

Alle formaten, inclusief de grotere ‘planken’ 30×180 cm, zijn tevens geschikt voor een wildverband.

Uiteraard is keramisch parket in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals white wash, grey wash en diverse bruintinten.

Keramisch parket is ook uitstekend te combineren met vloerverwarming. Benieuwd naar de voordelen van vloerverwarming, lees dan ook eens ons blog over dit onderwerp.

Een selectie van ons assortiment kunt u online bekijken, maar het mooiste is natuurlijk een vloer kunnen zien liggen en daarom ligt al het keramisch parket in onze showroom groots op de vloer gepresenteerd, compleet met een smalle en bijpassende voeg. Zó krijgt u pas écht een goed beeld van uw toekomstige keramisch parketvloer.

Ontvang een persoonlijke aanbieding!