Sprekende look met een kasteelvloer

Deze kasteelvloer in formaat 75×75 cm laat een verscheidenheid aan kleuren en variatie zien. Wat leuk is om te weten, is dat dit een volledig nieuwe woning is waarin een landelijke stijl is gebruikt met diverse bruintinten.

Om contrast te creëren met de verschillende houten elementen, zoals de balken in de woonkamer en keuken, is gekozen voor de donkerste variant van de kasteelvloer, die diverse bruin- en grijstinten kent. Deze kasteelvloer is ook verkrijgbaar in een variant met meer bruintinten, ivoorkleuren en licht grijze tinten.

Het mooie aan deze kasteelvloer is het geleefde karakter van de tegels. Dit zie je terug in het reliëf en de structuur aan de bovenkant van de tegel, maar ook aan de ruwe randjes. Door een niet te brede voeg te gebruiken komt dit natuurlijk en speels over.

De vloer is verkrijgbaar in twee verschillende formaten, 75×75 cm en 60×90 cm, en als modulevloer.
Met een modulevloer, ook wel patroonvloer genoemd, kan je met vier verschillende formaten mixen naar Romaans verband volgens een vast patroon.

Om de diverse ruimtes te verbinden met elkaar zijn ook de slaapkamer met badkamer en-suite beneden en de badkamer boven uitgevoerd met dezelfde vloer. Inclusief bijpassende plinten en fraaie afwerking met waterafvoer in de douchecabine.

Nieuwsgierig of een kasteelvloer of bijvoorbeeld Franse kalksteen vloer iets is voor jouw woning? Kom eens langs bij ons in de showroom. We hebben diverse van deze prachtige vloeren letterlijk op de vloer liggen.

Ontvang een persoonlijke aanbieding!