Welke voorbereidingen moet ik treffen zodat de tegelzetter aan de slag kan?

Welke voorbereidingen moet ik treffen zodat de tegelzetter aan de slag kan?

Zorg voor vlakke, tegelklare vloer(en). Dit betekent dat de vloer volledig leeg moet zijn en alle voorwerpen van de vloer zijn verwijderd. 

Twijfelt u over de vlakheid van uw vloer? Bel ons dan voor het maken van een afspraak voor een controle van uw vloer. Indien nodig egaliseren we de vloer voordat we starten met het leggen. 

De vloer dient bezemschoon te zijn. 

In de woning dient water en elektriciteit aanwezig te zijn. 

De woning moet bereikbaar zijn voor aanvoer van materialen. Levering vindt plaats met een vrachtwagen met oplegger. Deze vrachtwagens hebben een lengte van ±18m, let hierop! De losplek moet dus voldoende bereikbaar zijn. Twijfelt u over de bereikbaarheid, neem contact met ons op. Wij kunnen dan een inschatting maken en kunnen op aanvraag eventueel ook met een kooiaap (mobiele heftruck) of kleinere vrachtwagen leveren (hier kan een meerprijs aan verbonden zijn). Pallets worden standaard naast de vrachtwagen gelost met een pompkar. Wij kunnen alleen lossen op een verharde ondergrond. 

NB. Verricht u meerdere (klus)werkzaamheden in uw woning? Zorg in uw planning dat u de tegelzetter als eerste laat komen en daarna pas de stukadoor, schilder en/of plaatsers van uw keuken. U kunt uw vloer nadien altijd afdekken met dampdoorlatende afdekvlies. Let op: gebruik geen stucloper! Het is haast onmogelijk om uw net gestucte of geverfde wanden en nieuwe keuken voldoende te beschermen tegen het vuil dat ontstaat bij het leggen van een vloer. 

Categorie: 02 Voorbereidingen
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie