Wat is de levertijd van mijn vloer?

Wat is de levertijd van mijn vloer?

De levertijd kan variëren van 2 werkdagen tot circa 2 werkweken, afhankelijk van de gekozen tegel. Een aantal tegels liggen bij de leverancier in Nederland op voorraad, deze kunnen in dat geval snel geleverd worden. Dit gaat altijd op aanvraag. TegelExpert houdt geen eigen voorraad. 

Leveringen zijn mogelijk op maandag t/m vrijdag tussen 07:00 – 18:00 uur. Vanaf twee weken van tevoren zijn tegels op de door u gewenste datum te leveren.

Het tijdstip van leveren op de dag zelf is niet vooraf aan te geven. Uw telefoonnummer wordt meegegeven aan de chauffeur en wij verzoeken de chauffeur altijd om vóór levering even met u te bellen.

LET OP: De woning moet bereikbaar zijn voor aanvoer van materialen. Levering vindt plaats met een vrachtwagen met oplegger. Deze vrachtwagens hebben een lengte van ±18m, let hierop! De losplek moet dus voldoende bereikbaar zijn. Twijfelt u over de bereikbaarheid, neem contact met ons op. Wij kunnen dan een inschatting maken en kunnen op aanvraag eventueel ook met een kooiaap (mobiele heftruck) of kleinere vrachtwagen leveren (hier kan een meerprijs aan verbonden zijn). Pallets worden standaard naast de vrachtwagen gelost met een pompkar. Wij kunnen alleen lossen op een verharde ondergrond. 

Categorie: 01 Levertijden
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie