In de media: PolderMagazine April 2014

Cover PolderMagazine
Cover PolderMagazine

TegelExpert in de media, en deze keer staan we in het nieuwe magazine dat door GBU is uitgebracht, het PolderMagazine met als thema “Bouwen & Wonen”. TegelExpert is er trots op te hebben mogen meewerken aan deze eerste editie van dit leuke blad vol handige tips, veel informatie en ook ervaringen van echte klanten.

In deze eerste editie van het PolderMagazine wordt een leuk stuk geschreven over ons bedrijf. Dat we, ondanks het feit dat we als TegelExpert nog niet zo lang bestaan, al wel samen 26 jaar ervaring hebben in de wondere wereld van vloeren en dus écht kennis van zaken hebben. Zo kunnen we onze klanten dus ongeacht de situatie altijd voorzien van advies.

Natuurlijk wordt ook de showroom besproken, we presenteren onze vloeren groots op de vloer, iets waar we bijzonder goede reactie op krijgen van onze klanten en echt helpt bij het maken van de juiste keuze.

Lees het complete stuk door te klikken op de foto’s hieronder. We hebben er tevens een leuke aanbieding aan vast gekoppeld, mis die kans niet!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie