Veelgestelde Vragen (FAQ)

03 Werkzaamheden

Hoe lang is de tegelzetter bezig?

Hoe lang de tegelzetter bezig is met uw vloer is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder het aantal m2, het aantal ruimtes dat betegeld moet worden en het formaat van de tegel.

Normaal gesproken legt een tegelzetter circa 20 m2per dag. Dit is exclusief plinten, voegwerk en snijstukken. Bij een doorsnee woning tussen de 50-70 m2te betegelen vloeroppervlak kunt u 5 werkdagen aanhouden. 

NB. Bij het leggen van kwaliteitstegels komt vakwerk kijken. Onze tegelzetters verkiezen daarom zorgvuldigheid boven snelheid. 

Categorie: 03 Werkzaamheden

Wie moet(en) aanwezig zijn bij de start van de werkzaamheden?

U als opdrachtgever dient aanwezig te zijn en uiteraard de tegelzetter. U wordt vooraf gebeld door TegelExpert of de tegelzetter om de dag en het tijdstip van de start kort te sluiten. De werkzaamheden worden gezamenlijk doorgenomen, er worden afspraken gemaakt over het openen en sluiten van de woning en er vindt (indien nodig) een sleuteloverdracht plaats. 

Categorie: 03 Werkzaamheden

Wie bel ik als ik vragen heb tijdens de werkzaamheden?

Alle vragen kunt u bespreken met de tegelzetter die bij u aan het werk is. Indien de tegelzetter uw vraag niet kan beantwoorden, zal hij contact opnemen met TegelExpert. 

Categorie: 03 Werkzaamheden