Vacature: Verkoopadviseur Online & Offline (full-time)

Wie zijn wij?
TegelExpert is gestart in 2014 en momenteel één van de snelst groeiende tegelwinkels van Nederland. Vorig jaar hebben we de totale omzet met 60% zien stijgen en de eerste twee maanden van 2018 zijn alweer veelbelovend met een verdubbeling van de omzet t.o.v. de eerste twee maanden van 2017. Het is dan ook niet zo gek dat we op zoek zijn naar een nieuwe collega om deze extreme groei aan te kunnen.

Klanten van TegelExpert komen van heinde en verre naar onze unieke showroom in het prachtige Urk maar ook online zijn we goed vertegenwoordigd en weten klanten ons goed te vinden voor de aanschaf van hun nieuwe vloer- en wandtegels. Omdat we geloven dat online niet zonder offline kan, en vice versa, hebben wij zowel een stenen winkel als een online “winkel” waar klanten een offerte kunnen aanvragen.

Persoonlijke aandacht, service en kwaliteit staan bij TegelExpert met stip op nummer één. Omdat is gebleken dat dit zijn vruchten afwerpt, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega zodat we iedere klant de aandacht kunnen blijven geven die hij of zij verdient. Ben of ken jij de topper die wij zoeken?

Wie ben jij?
Allereerst ben je een mensen-mens, je geniet van het klantcontact, zowel face-to-face in onze winkel alsook via e-mail en telefoon. Daarnaast ben je een echte teamplayer die zorgt dat niet alleen de persoonlijke doelstellingen worden behaald, maar ook die van het verkoopteam. Alleen samen kunnen we door blijven groeien in dit waanzinnig hoge tempo.

Vanzelfsprekend weet je een bezoeker zo te enthousiasmeren over onze tegels dat deze als klant de winkel uit gaat. Dat geldt natuurlijk ook voor de verkoop via de online kanalen. Bij TegelExpert snappen we goed hoe dat “spelletje” werkt en dit zal ook een essentieel deel van je takenpakket zijn. Als je al wat kennis over internetmarketing in huis hebt dan is dat mooi meegenomen maar anders leren we je graag de ins en outs.

En?
Voel jij je aangesproken? Mooi zo! Lees hieronder nog héél even verder en dien daarna z.s.m. je sollicitatie en motivatie in. Creatieve sollicitaties worden gewaardeerd!

Dit zoeken wij in jou:
Je bent een creatief talent met enig technisch inzicht en oog voor detail;
Je bent goed in luisteren en kunt je verplaatsen in de denkwereld van de klant;
Je hebt gevoel en oog voor kleur en sfeer;
Je hebt minimaal een relevante MBO-opleiding;
Je hebt een B-rijbewijs;
Je bent 5 dagen per week beschikbaar, zaterdag inbegrepen;
Je hebt een commerciële drive en bent ambitieus in het behalen van de gestelde doelen;

Dit biedt TegelExpert:
Een salaris dat aansluit bij je leeftijd en ervaring;
Uitstekende doorgroeimogelijkheden;
Reiskostenvergoeding;
Pensioenregeling;
Altijd vrij op zondag;
Personeelskorting;
…en natuurlijk geweldig lekkere koffie.

Laat van je horen!
Lijkt deze functie jou iets en ben je in de markt voor een fulltime job? Stuur je CV met motivatie dan direct naar werken@tegelexpert.nl. Heb je vragen, neem dan contact op met Ronald van Biljouw via nummer 0527798000.