TegelExpert Urk opent deuren

tegelexpert-urk-opent-deuren

Simon Weerstand van Weerstand Natuursteen en Ronald van Biljouw, die jarenlange ervaring heeft in de tegelindustrie, hebben de handen ineengeslagen. Zaterdag openen ze hun nieuwe zaak, TegelExpert, aan de Vlieter 9 voor publiek.

Met Weerstand Natuursteen richt Simon Weerstand zich op natuurstenen vloeren, grafmonumenten en keukenbladen. ,,Keramiek is op dit moment echter in opkomst en daar wilde ik ook graag wat mee doen. Het pand aan de Vlieter 9 stond leeg en in Ronald vond ik een goede partner. Met deze nieuwe zaak kunnen we onszelf een vloerspecialist noemen op het gebied van tegels”, licht Simon toe.

Bijzondere showroom

TegelExpert richt zich hoofdzakelijk op vloertegels – van keramisch parket tot prachtige natuursteenimitatie. Daarnaast kunnen klanten ook voor vloerverwarming of het leggen van de vloer bij de nieuwe tegelzaak terecht en zijn ook zzp’ers en aannemers van harte welkom. ,,De toegevoegde waarde van onze showroom is dat de meeste tegels groots op de vloer gepresenteerd worden. Zo krijgen bezoekers een duidelijk beeld van de mogelijkheden en zien ze meteen hoe de vloer ligt”, vertelt Ronald. Simon vult aan: ,,Voor iedereen die een tegelvloer zoekt, is het een must om bij ons te kijken door de grote variëteit in tegels. Al is het alleen maar om inspiratie op te doen.”

De showroom is elke dag geopend van negen tot half zes en op zaterdag van negen tot drie uur. Voor meer informatie: telefoon 0527 798 000 of www.tegelexpert.nl.

TegelExpert houdt zaterdag van tien uur ’s morgens tot drie uur ’s middags open dag voor de bevolking. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om, onder het genot van een hapje en een drankje, een kijkje te nemen in de showroom. Volgende week maakt TegelExpert diverse openingsacties bekend.

Bron: opurk.nl

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie