Nieuw Dealerschap: Cotto d'Este

Nieuw Dealerschap: Cotto d'Este

Nieuw Dealerschap: Cotto d’Este

Met gepaste trots maken wij bekend dat TegelExpert sinds 1 februari officieel dealer is van het Italiaanse kwaliteitsmerk Cotto d’Este.

Cotto d’Este was het eerste merk dat met een echt donkere vloertegel op de markt kwam (serie Bluestone), iets wat nu niet meer weg te denken is maar zo’n 10 jaar geleden revolutionair was.

Cotto d’Este is bij ons op bezoek geweest en was dusdanig on de indruk van de showroom dat we samen hebben besloten dit fantastische merk aan ons program toe te voegen. We gaan ons in eerste instantie met name richten op de productgroepen Kerlite en Kerlite Plus.

Kerlite tegels zijn wand- en vloertegels van respectievelijk 3 , 3,5 en 5 mm dik (dun?) en zijn uitermate geschikt als wandtegel maar ook als renovatie-oplossing wanneer er tegel-over-tegel gewerkt kan worden. Doordat de Kerlite tegels zo dun zijn is er slechts een minimale verhoging. De afmetingen van de tegels variëren van 100 x 300 cm (!!) tot bijvoorbeeld 100 x 100 en 50 x 50 cm, er zijn vele mogelijkheden.

Natuurlijk denken we bij de opname van dit merk ook aan de architecten. We hebben van iee kleur losse samples zodat er eenvoudig gespeeld en gecombineerd kan worden met de kleuren of met ane items waar de tegels bij moeten aansluiten zoals kleden of gordijnen.

De eerste documentatie en samples hebben we inmiddels in huis, de rest van de presentatie zal naar verwachting in de tweede helft van februari volgen. Deze pagina krijgt een update zodra de presentatie van Cotto d’Este compleet is.

Neem alvast een voorproefje op Cottodeste.it

[UPDATE 28/02/2014]

De bemonstering vanaf de Cotto d’Este fabriek is binnen en staat gepresenteerd in de showroom. Naast deze presentatie hebben we samples van alle mogelijke Kerlite kleuren. Zo wordt kiezen wel heel makkelijk.

Kerlite Keramisch Parket

Kerlite Keramisch Parket

Kerlite 100 x 300 cm

Kerlite 100 x 300 cm

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie