Lang Gekoesterde Wens in Vervulling

Google Business View
Google Business View

We hebben ze allemaal wel, een verlanglijstje, toch? We zouden nog zo graag dit willen hebben of dat willen doen. Zo ook bij TegelExpert…

Eén wens die we vanaf dag 1 al op ons verlanglijstje hadden staan was het hebben van een virtuele showroom, de mogelijkheid om onze potentiële klanten alvast te laten zien wat ze kunnen verwachten.

Om de één of andere reden was er altijd wel iets waardoor het weer vooruit werd geschoven. Als voorbeeld: sinds kort hebben we een volledig vernieuwde outdoor presentatie.

Omdat dit ook op de foto’s te zien zou zijn vonden we dat dit eerst klaar moest zijn voordat we daar mee aan de slag zouden gaan. Zo waren er wel meer dingen, zoals een wisselronde van een aantal vloervakken in de showroom en ga zo maar door.

Onlangs was het dan eindelijk zover. De showroom en de buitenpresentatie was er helemaal klaar voor. Nou ja, bijna dan, want het moet natuurlijk wel netjes zijn.

Er werd op de dag voordat Erwin van Online in Beeld kwam nog even flink opgeruimd en schoongemaakt, ‘s ochtends werden nog de laatste puntjes op de spreekwoordelijk i gezet, en toen was het eindelijk zover.

Erwin heeft alles op de gevoelige plaat gelegd en dit geüpload naar de servers van Google. Het resultaat zijn we bij TegelExpert supertrots op. Bekijk het hieronder zelf.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie