Even voorstellen: Simon en Ronald, TegelExpert van beroep.

Graag maken wij van de gelegenheid gebruik om onszelf kort te introduceren. TegelExpert mag dan wel een nieuwe naam in tegelland zijn maar de mensen erachter hebben inmiddels een aardig rugzakje met ervaring in de vloerenbranche: Simon Weerstand en Ronald van Biljouw.

Simon Weerstand

Simon is al sinds 1998 actief als ondernemer in zijn bedrijf Weerstand Natuursteen dat zich richt op natuursteen vloeren, natuursteen grafmonumenten en maatwerk in natuursteen zoals vensterbanken en dorpels. Simon: “We zien dat steeds meer mensen kiezen voor het gemak van een keramische vloertegel. De stap naar een showroom in vloertegels was dan ook de meest logische.”

Ronald van Biljouw

Ronald deed zijn ervaring op in de afgelopen 8 jaar waarin hij werkzaam was bij een grote showroom in tegels en keramisch parket. Ronald: “In de afgelopen jaren heb ik me kunnen ontwikkelen als een expert op vloeren gebied, nu is de tijd rijp om die kennis te gebruiken voor de start van een eigen showroom.” De specialiteit van Ronald ligt bij het keramisch parket: “Ik ben vanaf dag 1 fan van keramisch parket geweest, nog voordat het zo groot was als het nu is. De ontwikkeling gaat momenteel heel snel, het is daarom belangrijk om er bovenop te blijven zitten.”

De showroom van TegelExpert in Urk is open vanaf begin Januari, de exacte datum volgt z.s.m.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie