Showroom

Goede nieuws! In verband met de huidige regelgeving is showroom van TegelExpert als vanouds weer zonder afspraak geopend.

Ondanks dat u zonder afspraak van harte welkom bent bieden wij u toch graag de mogelijkheid om hiernaast alsnog een afspraak te maken voor een tijdvak van anderhalf uur. Tijdens dit tijdvak staat één van onze adviseurs geheel tot uw beschikking waarbij de RIVM richtlijnen in acht worden genomen.

Voor het bezoeken van de showroom geldt dus een mondkapjesplicht en houden wij 1.5 meter afstand tot elkaar. Indien nodig zijn mondkapjes beschikbaar.

Magazijn

Afhalen bij ons magazijn is op afspraak mogelijk. Maak hiervoor telefonisch een afspraak via telefoonnummer 0527798000.

Bereikbaarheid

U kunt ons tijdens openingstijden gewoon bereiken via telefoonnummer 0527798000 of per mail via info@tegelexpert.nl. Ons team staat graag voor u klaar. Indien gewenst kunnen wij ook een videogesprek met u plannen.

Bezoek aan huis voor inmeten, levering & montage

Gelukkig blijft het mogelijk om uw woning in te meten, tegels te leveren en te monteren. Hierbij staat uw gezondheid en die van onze medewerkers op de eerste plaats. Daarom vragen wij u alle bekende veiligheidsvoorschriften te respecteren en minimaal anderhalve meter afstand te houden.

Al onze bezorgers en monteurs hebben uitgebreide instructies gekregen met betrekking tot de hygiënemaatregelen. Zo schudden wij geen handen, dragen mondkapjes en houden minimaal 1,5 meter afstand.

Tot slot

We danken u voor uw begrip en hopen u graag in onze showroom te ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Simon Weerstand & Ronald van Biljouw
Directie TegelExpert

Plan uw bezoek