TegelExpert is officieel dealer van Neolith. Neolith is een keramisch materiaal en biedt efficiënte oplossingen voor veeleisende architectonische projecten. Door de verschillende kleuren en afwerkingen kan het worden gebruikt in veel toepassingen voor zowel interieur als exterieur. Denk naast de vloer- en wandtoepassing bijvoorbeeld ook aan gevelbekleding, aanrechtbladen, wasmeubels en meer.

Uniek!
Wat Neolith uniek maakt is in de eerste plaats de grote afmeting en de geringe dikte (slechts 5mm) waarin het verkrijgbaar is: 60x60cm, 60x120cm en 120x120cm. De tegels hebben strakke zijkanten en zijn 100% maatvast (gerectificeerd). De geringe dikte zorgt voor gewichtsbesparing waardoor de verwerking vergemakkelijkt wordt. Daarnaast is Neolith hygiënisch, waterproof en bestand tegen hoge temperaturen en vuur. Het is vervaardigd uit uitsluitend milieuvriendelijke bestanddelen, volledig recyclebaar en met zijn lange levensduur een zeer duurzaam product.

Middels een zeer hoogwaardige productiemethode verkrijgt dit product zijn ideale sterke eigenschappen waardoor het geschikt is voor binnen- en buitenvloeren, wanden, plafonds, maatwerk interieurs en gevels. Neolith is 100% antibacterieel, krasbestendig en waterdicht. Zeer makkelijk te reinigen en bestand tegen elke vorm van bevuiling en zuren.

Dikte Neolith:
De tegels kunnen worden geleverd in de volgende diktes:
3 mm, 3 mm versterkt, 5 mm, 5 mm versterkt, 8 mm (3+5 mm).
De standaard dikte voor tegels is 5 mm.

Platen Neolith:
Neolith onderscheidt zich tevens door de bijzondere plaatmaat waarin wij deze leveren van 3600 x 1200 mm.