Ben jij onze nieuwe vakman?

Hey jij daar, door aanhoudende drukte zijn we op zoek naar tegelzetters die we aan ons netwerk kunnen toevoegen. We zoeken ervaren tegelzetters die we kunnen inzetten voor een mooi stukje vakwerk bij onze particuliere klanten. We hebben het dan met name over vloeren maar ook voor badkamers kunnen we de nodige extra handjes gebruiken.

Kun je in onderstaande punten jezelf herkennen, neem dan eens contact met me op om te zien of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Mocht je bijvoorbeeld wel vloertegels plaatsen maar je niet bezig houden met het betegelen van badkamers, dat is geen enkel probleem. Laat me weten wat je voor ons zou kunnen en willen betekenen en we houden daar rekening mee.

  • Het betegelen en voegen van vloeren met doorgaans gerectificeerde tegels. Vaak in groot formaat zoals 60×60 / 80×80 / 120×120 cm en natuurlijk ook veel houtlook tegels in formaten zoals 20×80 / 30×120 / 30×180 cm etc.
  • Het compleet betegelen van een badkamer, inclusief de werkzaamheden die erbij komen kijken. Mogelijk ook inclusief voor- en afmontage…
  • Het egaliseren van niet vlakke vloeren.
  • Het uitvoeren van kitwerkzaamheden.

Houd jij je als zelfstandige professional bezig met één of meerdere van de bovenstaande werkzaamheden, neem dan vooral eens contact met mij op. De werkzaamheden vinden door het hele land plaats dus ook als je in Groningen of Breda woont en niet te beroerd bent om een stukje te rijden dan nodig ik je graag uit om me te benaderen!

Bel me op nummer 0527798000 en vraag naar Ronald of stuur een mail naar ronald@tegelexpert.nl.

Delen wordt gewaardeerd! Thanks!